Pages

Monday, September 7, 2009

Kakak Di Rantauan...

3 September 2009.... Kita beramai-ramai ke KLIA. Kakak Taqiah dah nak ke Mesir... Sedih, memang sedih... Makusu cuba gak tak nak nangis, tapi tau je la makusu... Airmata dengan makusu macam lagu dan irama..hehehe...

Dah besar dah kakak ye, dah pi oversea dah... Rasanya macam baru semalam je makusu riba kakak untuk tidurkan kakak sambil jerit "Kambing! Ambik kakak nie.." Hehehe, kakak takut sangat masa tu, terpejam-pejam mata. Sudahnyer terus lena.. Tu masa kecik, dah besar sikit lain plak citernyer. Makusu pegang hanger, kakak ngan adik-adik pun terpejam-pejam la mata. Kena paksa tidur.. kalau tak buat macam tu, alamatnyer korang memang langsung tak tidur siang..

Banyak sangat rasanya memori dengan kakak. Tak dapat nak tulis kat sini. Biar la tersimpan segar dalam ingatan makusu.... Jangan makusu hilang ingatan dah le... Hehehe... Tapi kakak memang special dalam hidup makusu.. (Anak-anak buah lain, jangan la jeles pelak ye!! Yang lain-lain pun special jugak... Cuma kakak je terlebih sikit ).

Kakak buat yang terbaik ye. baru jap tadi makusu sembang dengan Ustazah kat kelas makusu. Dia pun kat Mesir jugak, tengah cuti 4 bulan. Dia kata, kakak orang yang bertuah sebab dapat buat Medic kat Al-Azhar. Hanya student yang terpilih je yang dapat buat Medic kat Azhar. Selalunyer, tiap-tiap tahun memang tak ramai yang dapat buat Medic Azhar.. You're the choosen one tau! Dia dah kenal nama kakak, sebab kawan dia yang jadi fasilitator kakak ada mention nama kakak...( Budak yang berdarah hidung & telinga )...hehehe. Kakak dah ok ke?? Makusu harap ok la..

Ok la, post ni memang khas untuk Kakak Taqiah. Doa makusu sentiasa mengiringi kakak. Makusu Luv Kakak A Lot!!

No comments: