Pages

Tuesday, September 15, 2009

Buat Kuih Raya!!!

Semalam ngan hari nie, kat sekolah kami adakan Program Bingkisan Aidilfitri. Actually ajak budak-budak buat kuih raya untuk diedarkan pada depa jugak hari Jumaat nanti. Esok acara packaging pulak. Seronok budak-budak dapat peluang buat kuih raya. Tapi cikgu-cikgunyer yang berhempas pulas sebenarnya...:-). Memang letih...tapi demi anak-anak didik cikgu nor yang comel-comel, cikgu nor gagahkan jugak... Tapi, Alhamdulillah 2 hari ni tak de la pulak muntah2 waktu pagi. Melepeknyer waktu petang je la.. :-(

Semalam langsung x sempat nak online. Tapi, Alhamdulillah aktiviti hari nie selesai awal.. Sempatlah online jap sebelum balik umah..

Hari ni x de ape-ape citer sangat.. Semalam je mak datang berbuka and tidur kat umah. Mak datang berbuka, tapi mak yang kena masak... Hehehe... Nak buat macamana, bukan sengaja. Lagipun masa nie la nak bermanja dengan mak... :-). I love U MOM!!! MMMuuuuaaaah!!!

No comments: