Pages

Wednesday, September 16, 2009

Esok Cuti!!!


Semalam KPM buat pengumuman, esok cuti khas sempena hari raya!! Seronok la bila dapat cuti! Tapi hari ni jadi kalut la sikit kat sekolah sebab semua benda kena settlekan hari ni.. Tak pe la.. yang penting esok cuti... :-)

Hari ni ada majlis penyampaian duit raya dan bingkisan aidilfitri untuk anak-anak didik. Budak-budak seronok sangat hari nie, sebab nak dapat duit dan kuih raya yang depa buat sendiri... Cikgu yang banyak buat sebenarnyer... :-)

Hari ni jugak hari last cikgu praktikum pend. khas - Mr. Dev. Macam x sangka plak, plannyer esok last day. Tapi hari plak kena wish good bye... Plannyer esok nak buat semakan terakhir kerja-kerja and portfolio dia, tapi sumer kena settlekan hari ni... :-\
Hari ni jugak kena rushing keluar dengan fini untuk beli beberapa benda yang sepatutnya diserahkan esok. Memang kalut betul hari nie... :-/
Tapi yang best..... Esok nak ajak mak pi Taiping!! Plan nak pi petang, tapi bole pi pagi!! Tu yang seronok!! :-)

No comments: