Pages

Sunday, February 5, 2012

Busynyer!!!!

Lama tak menulis.... busy sangat. Banyak bebenor keje yang nak dibuat... Hal sekolah satu hal...tak dapat nak lari...mesti selesaikan banyak sangat dokumen & kerja2 pengurusan..

Keje2 kat umah pun macam2 nak kena settle... Biasa la...rutin harian sebagai isteri dan juga ummi... :-). Tapi, Alhamdulillah hubby sentiasa membantu meringankan segala tugas di rumah.. Anak2 ummi pun tak la teryk sangat ragamnyer.... Alhamdulillah...

Tugasan dan assignment lagi satu hal... Rasa macam tak tau nak mula di mana... Masa makin suntuk... tapi 'gear' tak dapat masuk2 lagi.... Sukarnya nak dapatkan rentak yang sekata.. Tapi insyaAllah.... ummi sentiasa yakin boleh.. InsyaAllah DIA akan bantu ummi...asalkan ummi tak lupa untuk sentiasa berusaha mencari bahan sebelum 'memulakan pecutan' untuk buat semua assignment...

Tapi yang syoknyer, dalam ke'busy'an tu.... aktiviti mem'baking' sentiasa aktif!!! Alhamdulillah, ade je tempahan dari kawan2... Mudah2n ini akan menjadi salah satu cabang untuk ummi menambahkan pendapatan ummi dan juga family....ameen....

Tu la aktiviti2 yang tak pernah putus setiap hari... Doa ummi semoga sesibuk mana pun ummi... Ummi akan tetap sentiasa menjaga hubungan ummi dengan Allah... Ummi yakin Allah sentiasa membantu meringankan segala kesibukan ummi setiap hari... Terima kasih Ya Allah atas segala rahmat-MU... I love U Ya Allah!!!

No comments: