Pages

Monday, January 9, 2012

Birthday Suamiku Yang Tercinta

Hidangan buat suamiku yang tercinta....

Alhamdulillah....hari nie my hubby sambut birthdaynyer yang ke 43... Dan tahun nie jugak merupakan tahun yang ke 10 aku sambut birthday bersamanya... Hari nie ada mesyuarat kat sekolah... So balik dah pukul 2 lebih... Pi beli2 hadiah n barang dengan Hadi n Hani. Sampai umah dah pukul 3.30pm...

Apalagi...bersilat la pulak kat dapur... Target ummi, memang ummi nak buat Cheese Brownies & Nasi Mandy Ayam...:-). Dua2 masakan merupakan cubaan pertama ummi.. Alhamduliillah berpandukan resepi yang diperolehi dari internet dan kawan ummi ( Sue ), resepi menjadi... Masakan siap dimasak jam 6.30pm... Sempat la ummi fb jap sementara nak hidang makanan ( my hubby puasa hari nie ).

So, nie la hasilnye....

Cheese Brownies yang simple penyediaannya

Nasi Ayam Mandy yang tak berapa susah nak dibuat..

1 comment:

SUE said...

alhamdulillah...syabas nur,dlm kesibukkan menguruskan segala tugas masih brkesempatan utk buat semua ni...