Pages

Thursday, March 17, 2011

CUTI....!....?....

Hari nie masih lagi dalam tempoh Cuti Sekolah.... Awal cuti meriangkan bila Along, Abg. Long & anak2 (Taqiah, 'Ammar, Ahmad, Akmal & Amnan) balik bercuti di umah mak... Seronoknyer!!! Riangnyer!!! Ummi dan anak2 ummi memang rasa best sesangat!!! Biasa la....selalunye umah mak cuma kami sefamily je yang balik...tapi bila ada yang lain memang happening habis!!!

Bercuti bersama family memang seronok!! Dapat bawak anak2 ummi ke Taiping Night Safari bersama family mak long... Walaupun kita stay di Selama and selalu ke Taiping, tapi kita tak pernah pegi Taiping Night Safari... So, nampak sangat anak2 ummi happy and enjoy sangat!!! Ye la....first time pegi...:-)

Then for the first time jugak ummi bawak anak2 ummi ke Bukit Merah Laketown.... Hadi & Hani excited sangat dapat mandi manda kat sana. Hannan pun mandi jugak!! Sampai terlena2 masa kat dalam air....heheheh......Seronok ummi tengok anak2 ummi happy bersama kakak and abang2 sepupunyer... To my lovely Taqiah, Bama, Amad, Akmal & Amnan......thanks sebab tak jemu2 layan anak2 makusu.... Memang setiap kali bersama korang, makusu rasa happy sangat!!!

Tapi.....

Semalam.....hari nie....dan rasanya esok2 pun sama..... tak ke mana2 pun.... Duk kat rumah je la.... sian pulak kat anak2 ummi.....nampak depa macam boring je.... hadi duk request ajak pegi mana2... tapi abi pulak tak nak ke mana2.... So stay je kat umah... :-(

No comments: