Pages

Monday, April 28, 2014

Update Pertama 2014

Blogging..... Lama ummi tak blogging.... Entah la apa yang disibukkan sangat... Hari-hari online, tapi tak sempat nak post apa2.. Bukan  tak de cerita....macam2 yang berlaku... Tapi, cerita tinggal cerita...

Study...

Sekarang dan Sem 6... Alhamdulillah... setakat ni performance memuaskan (chewah....). Tapi Sem 6 ni rasa macam tak berapa perform.. Masalah kesihatan yang kerapkali timbul awal tahun nie, mmg beri kesan pasa study ummi.. This sem rasanya bat tugasan pun macam tak complete je... Tak tau la.. Harapan ummi, kalaupun tak dapat result macam sebelum2 nie...at least jangan la teruk sangat...huhuhu.... Risau jugak...sesekali bila fikirkan tentang pencapaian Sem 6 ni, rasa macam kecut gak perut... So, now, nak tunggu exam je akhir bulan Mei ni.. In sha Allah.. Semoga Allah SWT berikan yang terbaik...

Anak-anak ummi...

This year, tiga2 dah masuk sekolah. Abang Hadi dah darjah 2... Angah Hani dah Pra Sekolah.... Adik Hannan plak masuk taska... Ummi pun makin sibuk dari hari ke hari...Kadang2 macam tak sempat nak review study anak2... Apapun, ummi sentiasa berdoa semoga anak2 ummi akan beroleh ilmu yang bermanfaat dan dapat menjadi hamba Allah yang soleh dan solehah...

Ni foto masa hari pertama persekolahan....
Sekolah.....

Tahun ni sesi persekolahan, dari segi pengurusan...dapat dirancang dan dilaksanakan dengan baik.. Serba sikit kekurangan tu, biasa la... Tapi in sha Allah akan sentiasa perbaiki diri dari semasa ke semasa agar dapat mengurus dan mentadbir program dengan jayanya.. Yang penting, permata hati ummi di PPKI SKRP akan sentiasa disayangi...dididik...dibimbing dan nasib mereka terbela... Walau terdapat insiden2 yang agak melukakan hati, apabila masih wujud diskriminasi di sekolah kami, tapi ummi akan sentiasa memastikan agar permata PPKI ummi tidak disisih..

Love them always...
Rasanya, nak stop dululah.... Idea pun tak berapa ada.... In sha Allah lepas ni akan aktif memblogging semula... Salam Ukhuwwah...

No comments: