Pages

Friday, January 28, 2011

Ke Sekolah Hadi...


Pagi tadi ke Taski Hidayah....jumpa dengan cikgu2 Hadi. After a month, nak juga tau mcmana perkembangan satu-satunya my hero tu...

Good and not good.....dua2 ader... Yang goodnyer, Alhamdulillah cikgu2 Hadi bagitau yang Hadi seorang yang mudah mendengar kata dan dapat mengikuti p&p dengan baik. Tapi yang tak berapa best dengar bila cikgu2 cakap Hadi nie 'loyar buruk' sikit.. Tapi so far cikgunya kata, keloyaran buruk dia masih dapat dikawal.... tapi...as a ummi..... frust la jugak dengar... Sebab cikgu dia kata, Hadi seakan sengaja mencabar kesabaran cikgu2 dia.... :-(

Petang tadi sembang2 la dengan Hadi..... nasihat kat dia & cuba explain kat dia ape yang patut and ape yang tak patut dia buat masa tengah belajar dalam kelas... Sebelum nie pun pernah jugak pesan, tapi tak sangka pulak dia boleh loyar buruk pulak kat dalam kelas...

Mudah-mudahan Hadi tak berterusan mcam tu, sebab risau jugak.... Ye la...me as a teacher of course understand bila our student act just like Hadi...lama2 hilang gak sabar... Mudah2n anak ummi akan lebih beri tumpuan dan jadi anak yang soleh & cerdik...aminnn


No comments: