Pages

Sunday, December 19, 2010

Miss u all...

Sedar tak sedar, cuti cuma tinggal seminggu je lg... Next week dah start kena pi sekolah untuk preparation for next year... Banyaknya yang nak kena prepare.. Mudah2an sesi tahun depan akan lebih baih daripada sesi2 sebelum nie...amin..

Cuti nie setakat nie blun dapat jumpa adik beradik... Jumpa Kak Long je masa ke Kelantan hari tu. Itupun jumpa sekejap je... X pe la, dapat gak lepaskan rindu... Cuti yang berbaki seminggu nie, harap2 ada keizinan Allah untuk jumpa adik-beradik yang lain... Miss u all!!

Beberapa malam sebelum nie, tido umah mak... Mak pun tak berapa sihat... Hati mak tu, nak sangat ke Kajang, jumpa anak menantu and cucunyer.. Makusu tau sangat...tapi kesihatan x berapa mengizinkan.. InsyaAllah ada rezeki nak jugak bawak mak ke Kajang dalam minggu nie...

Miss u all my lovely big family!!!

No comments: